Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Міст у Бориславі

Четвер, 28 січня 2016, 15:42

Міст у Бориславі ремонтуватиме вінницька фірма

Міст у Бориславі

Відділ житлово-комунального господарства та будівництва Бориславської міської ради уклав угоду на повне відновлення автомобільного моста через р.Тисмениця з ТОВ "Будівельне управління механізації" за 11,88 млн грн

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів" з посиланням на Вісник державних закупівель.

Міст було зруйновано паводком у 2008 році.

Згідно з документами конкурсних торгів, роботи планують завершити протягом двох років – 2016-2017. Участь в тендері взяли чотири підприємства, пропозиція ТОВ "Будівельне управління механізації" була дешевшою від найдорожчої на майже 700 тис. грн.

"Будівельне управління механізації" зареєстровано у місті Вінниця у 2012 році. Його засновниками є Сергій Воловик та Дмитро Годованюк, мешканці Вінниці та Вінницької області. Вони також відомі тим, що є засновниками ТОВ "УМБ Фінанс",  яке не так давно намагалось приватизувати ДП "Укрбурштин".

Нагадаємо, торік у Бориславі завершено перший етап капітального ремонту вул. Степана Бандери, на який витрачено 3,1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.