Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фронт змін

frontzmin.ua

Субота, 14 липня 2012, 16:48

Кандидати у нардепи від "Фронту змін" за списком підуть на вибори як безпартійні

Голова ради об'єднаної опозиції "Батьківщина", лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк іде на парламентські вибори як безпартійний, голова громадської організації "Фронт змін", інші члени партії "Фронт змін" - як безпартійні, члени ГО "Фронт змін". Таке рішення одностайно ухвалили  делегати з'їзду політичної партії "Фронт змін", який сьогодні відбувся в Києві. 

Членство в партії "Фронт змін" припиняється у зв'язку з участю у виборах до парламенту в рамках об'єднаної опозиції на базі всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", - зазначено у рішення. 

З'їзд "Фронту змін" також ухвалив рішення покласти обов'язки лідера партії на час кампанії з виборів народних депутатів на керівника секретаріату партії Світлану Войцеховську.

Членство у партії "Фронт змін" кандидатів у депутати припиняється до моменту складання присяги народного депутата України.

"Рішення носить суто технічний характер, оскільки закон України "Про вибори народних депутатів України" не передбачає формування виборчих блоків. 23 квітня лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк та лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко підписали декларацію єдності, згідно з якою партії йдуть на вибори за виборчим списком "Батьківщини". Список очолять Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк", - сказано у повідомленні прес-служби партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.