Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

П'ятниця, 29 січня 2016, 13:55

Лише п’ятій частині учасників АТО зі Львівщини виділили земельні ділянки

учасники АТО

Упродовж минулого року до Львівської ОДА надійшло понад 11 тисяч звернень щодо виділення земельної ділянки для бійців АТО зі Львівщини, проте її отримає лише п’ята частина віськовослужбовців.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Протягом 2015 року 11484 учасники АТО зі Львівщини звернулися до місцевої влади, аби отримати свою земельну ділянку, проте прийнято лише 2252 рішення про затвердження проектів землеустрою та надання у власність учасникам АТО земельних ділянок.

За словами в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Оксани Ткачук, ухвалено ще 6010 рішень стосовно надання дозволів на розроблення проектів землеустрою в області.

Серед них – 2031 для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд, 3303 – для ведення садівництва, 84 – для індивідуального дачного будівництва, а 592 – для ведення особистого селянського господарства.

«Оскільки Львів не має вільних ділянок, то землю надаватимуть у п'ятьох прилеглих районах міста. Проте інколи ми чуємо відмови сільських голів надавати ділянки для учасників АТО зі Львова. Однак ми закликаємо їх виділяти землю для наших захисників» , – зазначила Оксана Ткачук.

Нагадаємо, протягом 2015 року на Львівщині для учасників АТО та їх сімей придбали 79 квартир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.