Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська митниця

П'ятниця, 29 січня 2016, 16:31

Львівська митниця звинувачує у своїх втратах шахтарів Червонограда

Львівська митниця

У січні Львівська митниця не отримала жодних коштів від перевиконання митних платежів, які має спрямувати на ремонт доріг області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, Львівській митниці не вдалось виконати план митних надходжень, встановлений Міністерством фінансів України через втрати від перекриття шахтарями дороги до міжнародного автомобільного пункту пропуску "Рава-Руська".

"Як наслідок, блокування призвело до відсутності коштів на ремонт доріг, які Львівщина могла б отримати від перевиконання митних платежів. Це також призвело до того, що наша область – єдина серед чотирьох регіонів України, де реалізується експеримент з ремонту автомобільних трас, не виконала цього місяця плану з надходження митних платежів", – зазначив Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, щоденно через блокування траси "Львів-Рава-Руська" митниця, за підрахунками, недотримувала близько чотирьох мільйонів гривень. У зв'язку із цим підприємці шукали інші пункти пропуску через кордон з Польщею.

Нагадаємо, 12 і 13 січня понад 300 шахтарів "Львіввугілля" перекрили трасу Львів-Рава-Руська, а 16 січня гіринки ухвалили рішення продовжити страйк, а у випадку, якщо борги по зарплаті їм не повернуть 20 січня, перебратись до Львова і заблокувати безстроково Львівську ОДА і облраду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.