Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Укрпошта

zn.ua

Понеділок, 1 лютого 2016, 14:52

Відтепер поштою можна відправляти до 400 кг

Укрпошта

З 1 лютого Укрпошта запустила доставку «Відправлень масою понад 30 кг».

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Відтак, з лютого Укрпошта запровадила нову послугу з пересилання великовагових відправлень – від 30 до 400 кг, які доставлятимуться між всіма обласними центрами країни.

Ціна за таку доставку залежить як від кількості відправлень, так і виду та місця доставки. А для клієнтів, які будуть пересилати великі обсяги відправлень, то чим більша кількість відправлень від одного клієнта, тим менша ціна на доставку кожного відправлення. 

«Ми розробили послугу, в якій врахували всі нюанси, які можуть виникнути під час доставки великовагових відправлень, включаючи забір та доставку адресату. Послуга «Відправлення масою понад 30 кг» стане дуже актуальною як для маленьких торгових компаній, так і для фізичних осіб», – наголосив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук.  

Для замовлення послуги необхідно звернутися до дільниці кур’єрської доставки та залишити заявку. Після цього кур’єр домовиться про зручний для час подачі авто для забору вантажу, а шлях відправлення можна відслідкувати на сайті Укрпошти.

Нагадаємо, у селі Пасіки-Зубрицькі, що на виїзді зі Львова, Укрпошта збудує логістичний сортувальний центр європейського зразка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.