Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

PR

ura-inform.com

Понеділок, 16 липня 2012, 09:51

Свобода слова «по-Львівски»: ТЯГНИбачення і СЕХомовлення

Судячи з повідомлень місцевих ЗМІ, опозиція на Львівщині почуває себе зараз краще і спокійно робить свою справу. 

 «Свободівська» більшість у Львівській міській та обласній радах тихенько робить свою справу. І преса, яка гучно заявляє про утиски свободи слова в Україні, активно поширює заяви та повідомлення від «депутатської братії».

Прийняття рішень у сесійних залах Львівщини нагадує оркестр. І головну скрипку тут грають великі «опозиціонери». Вони не соромляться ображати колег із інших політичних сил, називаючи їх «істотами», перешкоджати роботі рядових службовців, вриватися до кабінету губернатора. А потім приймати безглузді звернення до Президента, після чого тишком-нишком бігати за Віктором Януковичем під час візиту і тиснути йому руку.

І усі ці безглузді речі згодом«смачно» публікує місцева преса. А коштом кого, шановна громадо Львівщини? Нашим із вами коштом!

Адже, для розуміння, один сюжет на місцевому каналі коштує близько 3 тисяч гривень. Участь у програмі у вечірній час – майже удвічі більше. Звідки у панів «свободівців» такі кошти, якщо більша половина тих, хто нині засідає у міській та обласній радах ...офіційно безробітні? Хто ж тоді фінансує оприлюднення гучних заяв та меседжів, які десятками продукують члени команди Тягнибока і Ко? Ми із вами, шановна громадо!

Недовіри «на будь-який смак», незаконні звільнення керівників комунальних підприємств і призначення на посади «своїх» людей, розподіл державних субвенцій на свої майбутні округи. І все це під прикриттям великого патріотизму! А хто платить за цей патріотизм? Ми із вами, шановна громадо! А може не лише ми?

Якщо зараз поїхати на Схід України, то гасла ВО «Свобода» майже повністю співзвучні із тими, що виголошують у Донецьку під час мітингів Комуністичної партії України – «геть владу, волю народу, бандитам тюрми»! Однак це вже було! 2004, 2005, 2006. Ці роки для України втрачені через недолуге «кермування» країною тих, хто нині так жадає приспати нашу із вами пам'ять гучним заявами та мітингами, і знову увірвати кусник влади собі! Усе це ми з вами, шановні краяни, вже пережили. Кажуть, розумні люди вчаться на чужих помилках. А нас, на жаль, не вчать навіть власні помилки.

Нині в країні політикани змагаються у заявах щодо нового закону «Про засади державної мовної політики». І роблять це вправно, не шкодуючи коштів на рекламу, заяви та ефіри на телебаченні. А це мільйони доларів, шановні краяни!

Однак ті, хто реально любить Україну, хоче бачити відремонтовані дороги, відреставровані замки, здорову націю. Так треба любити свою державу! Не віддавати мільйони для того, аби сказати безглузду фразу на центральному чи місцевому телеканалі, в чергове звинувативши владу у всіх смертних гріхах, а зробити краще! І лише тоді можна вірити таким людям! Нині вірити опозиції не варто. Адже лідери не те що керувати державою не в змозі, а потопають у невизначеності у власному політичному середовищі! А може там знають більше за нас?

Можливо, у галасливих опозиціонерів з'явився багатий покровитель, котрий готовий платити за все. І хто ж на Львівщині сьогодні влада, а хто опозиція. Хто приймає всі рішення, «прихватизовує» газові родовища для своєї сім'ї, а потім гучно заявляє про утиски бізнесу? А родовища ж наші із вами, дорогі українці! А тим часом у Львівській обласній раді замість того, аби виділити додаткові кошти для реалізації державних програм з охорони здоров'я, опозиціонери скеровують мільйони на створення нового телебачення. І все це для того, щоб ми з вами, дорога громадо, слухали і дивилися, як сильно вони люблять Батьківщину..

Джерело: УРА-інфо, автор Сергій Рибка

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.