Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

http://uu-travel.com

Понеділок, 16 липня 2012, 11:44

На оздоровлення в табір «Артек» вирушили 148 дітей із Львівщини

Вчора, 15 липня, на оздоровлення до міжнародного дитячого центру "Артек" були скеровані 148 дітей Львівщини. Про це повідомляє управління з питань сім'ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації.

Перед відправленням на вокзалі залізничної станції "Львів" дітей оглянули медики і провели короткий інструктаж дітям та супроводжуючим щодо техніки безпеки під час відпочинку.

Діти перебуватимуть у таборі з 16 липня по 5 серпня включно. У цей час у Артеку триватиме VII тематична зміна "Разом заради розвитку", в межах якої відбуватиметься 11-ий Міжнародний дитячий фестиваль "Змінимо світ на краще!" та ХІХ Міжнародний аерокосмічний фестиваль "Сузір'я-Артек".

За рекомендацією Міністерства соціальної політики, від Львівщини на ці фестивалі скерований зразковий вокально-хореографічний ансамбль "Сонечко" Будинку науки та техніки Львівської залізниці, а також представники Малої академії мистецтв Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.