Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фото dw.de

Понеділок, 16 липня 2012, 12:17

У Львові розпочався міжнародний форум «Співпраця в урбаністичному розвитку та налагодження діалогу»

Сьогодні у Львові розпочав свою роботу форум «Співпраця в урбаністичному розвитку та налагодження діалогу» в рамках «Угоди мерів», участь в якому візьмуть понад 70 учасників із близько 16 країн світу.

Серед основних тем форуму – обмін досвідом у сфері муніципального розвитку, зокрема сталого енергетичного розвитку міст. Як інформують організатори, це перший захід такого масштабу за межами Європейського Союзу.


Нагадаємо, у Львові знаходиться офіс «Угоди мерів-Схід».

Довідка

«Угода мерів» – проект, розпочатий у 2008 році. Проект складається з учасників міст, які взяли на себе офіційне зобов'язання зі скорочення викидів CO2 на 20% за допомогою енергоефективності та поновлюваних джерел енергії до 2012 року.

Загалом в Європі вже понад 2 тис. міст підписали угоду. З учасників «Угоди мерів» за межами ЄС є 44 міста, з них 27 міст України. Організатором проекту «Угода мерів» є Європейський Союз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.