Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Макропоказники

Понеділок, 16 липня 2012, 14:11

Обсяги будівельних робіт на Львівщині за першу половину 2012 року майже на 20% менше в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року

Підприємства Львівщини за І півріччя 2012р. виконали будівельних робіт на 936,2 млн. грн., що на 18,8% менше, ніж у січні-червні 2011р.  Про це повідомило ГУ статистики у Львівській області.

 

Скорочення обсягів виконаних будівельних робіт допущено підприємствами, що займаються будівництвом будівель та споруд (на 28,6%), установленням інженерного устаткування будівель та споруд (на 3,5%).

Водночас, наростили обсяги підприємства, що здійснюють роботи з завершення будівництва (на 33%), підготовку будівельних ділянок (на 16,4%).

За характером будівництва обсяги робіт розподілились таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 81,2% від загального обсягу, решта – роботи з капітального і поточного ремонтів (11,1% та 7,7% відповідно).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.