Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 5 лютого 2016, 14:00

Пивоварському сподобався ремонт дороги Львів-Радехів

ремонт доріг на Львівщині

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вважає, що дорогу на Радехів та Славське нарешті якісно відремонтували.

Про це він сьогодні, 5 лютого, повідомив у Верховній Раді під час години запитань до уряду.

«Можна поїхати до Славського і побачити, що там тепер якісна дорога. Ми розкриваємо потенціал регіону, залучаємо туристів, інвестиції, створюємо можливості для приватного бізнесу, для прикладу, щоб відкрити або невеличкий готель, або заправку. Ремонт дороги дозволяє створювати й дорожню інфраструктуру», – зауважив Андрій Пивоварський.

Зазначимо, що торік на відтинку дороги M-17 Львів – Радехів – Луцьк відремонтували практично всю ділянку від Львова до Волинської області, крім міста Радехів.

За словами міністра, цю дорогу не ремонтували більше 35 років. Більше того, як повідомив Пивоварський, неодавно відновлено ділянку дороги Сколе – Славське.

Нагадаємо, ремонт дороги Львів–Радехів завершився в листопаді минулого року. На ремонт проблемних доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське Львівщина витратила майже 60 млн грн

Зазначимо, що наприкінці року Міжнародний банк реконструкції та розвитку виділив України 560 млн дол на ремонт доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.