Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будинки КЕВ

pravda.lutsk.ua

П'ятниця, 5 лютого 2016, 15:55

Будинки КЕВ Львова отримають 10 мільйонів на ремонт

будинки КЕВ

У будинках КЕВ міста відремонтують протипожежні системи автоматики і димовидалення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 4 лютого, на сесії Львівської міської ради депутати внесла зміни до програми ремонту протипожежних систем автоматики і димовидалення комунальних багатоповерхівок (підвищеної поверховості) та будинків ОСББ.

Відтак, до переліку об’єктів внесли одинадцять 14-поверхових будинків КЕВ, прийнятих у власність громади міста у 2015 році.

"01.10.2015 р. у власність територіальної громади прийняли 103 будинки від Міноборони, 11 з яких – підвищеної поверховості – 14-поверхівки. Аби забезпечити безпечне проживання мешканців, провести відповідні ремонтні роботи, пропонуємо внести в цю програму ще цих 11 будинків", – зазначив начальник відділу капремонту житлового фонду Борис Березяк.

Йдеться, зокрема, про будинки за адресами: вул. Стрийська, 47, 53, 55, 59, 63, 65, 69, 71, вул. Симоненка, 10, вул. Миколайчука, 12, 14. Орієнтовна вартість виконання необхідних робіт у цих будинках становить 9,5 млн. грн.

Нагадаємо, з 1 жовтня 2015 року будинки КЕВ обслуговують Львівські комунальні підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.