Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 5 лютого 2016, 16:10

Матриця вкотре хотіла засмоктати Садового

Андрій Садовий

В’язень однієї з виправних колоній Львівщини повідомив про "замах" на міського голову Львова Андрія Садового.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 4 лютого, о 22:47 год на оперативну лінію 102 зателефонував чоловік, який представився росіянином та повідомив, що "має завдання застрілити мера Львова".

«Чоловік не приховував свої анкетні дані та повідомив, що на момент здійснення дзвінка перебуває в одному з кафе на вулиці Личаківській у Львові. Він також зазначив, що має при собі автомат і дві гранати Ф-1, однак, для здійснення свого наміру йому необхідні патрони 42 калібру», – заявив начальник кримінальної поліції ГУ Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Микола Гладюк.

Проте у приміщенні вказаного закладу громадського харчування поліція нікого підозрілого не виявила.

«Під час слідчо-оперативних заходів встановлено, що повідомлення надав 21-річний засуджений, який зараз відбуває покарання в одній з виправних колоній Львівщини. Він скористався мобільним телефоном і назвав анкетні дані чоловіка, котрий разом з ним відбував покарання і нещодавно звільнився з місць позбавлення волі», – наголосив Микола Гладюк.

Також правоохоронці з‘ясували, що чоловік, дані якого вказав засуджений, до замаху на мера Львіва ніякого відношення не має.

Наразі мобільний телефон в ув’язненого вилучено, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у липні 2014 року невідомі випустили один залп протитанковим снарядом "Муха" по будинку на вул. Стрілецька, 1, де раніше проживав Садовий. Він у цей час перебував з родиною Карпатах.

Також у жовтні минулого року у будинок Андрія Садового кинули гранату, нападника затримали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.