Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги у Пустомитівському районі

highways.lviv.ua

П'ятниця, 5 лютого 2016, 17:11

Керівників філій Львівоблавтодору звільнять через поганий ремонт доріг

дороги у Пустомитівському районі

Руслан Кандибор вимагає звільнити керівників філій ДП «Львівський облавтодор», які погано засипали ями у Пустомитівському районі.

Про це повідомила прес-служба Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Відтак, 3 лютого начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор рекомендував керівнику ДП "Львівський облавтодор" звільнити начальника філії та керівників структурних підрозділів "Пустомитівська ДЕД" із займаних посад.

Зокрема, йдеться про ремонт аварійних ям на дорогах Львівщини: під час перевірки якого інженер відділу якості виявив недотримання технології укладення асфальтобетонної суміші при проведенні робіт в Наварії, на ділянці дороги Львів – Пустомити – Меденичі.

"Начальником Служби дано доручення керівнику ДП «Львівський облавтодор» розглянути доцільність перебування на займаній посаді керівників структурних підрозділів даного підприємства, а також доведено, що за виконані роботи оплата не проводитиметься", – йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг Львівщини.

Також Руслан Кандибор заявив, що в майбутньому звертатиметься у правоохоронні органи для розгляду справи щодо марнотратства філій "Львівського облавтодору".

Нагадаємо, наприкінці січня цього року директором ДП "Львівський облавтодор" був призначений Андрій Сліпецький, який до цього часу очолював комунальне підприємство у Самборі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.