Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

vgolos.com.ua

Понеділок, 16 липня 2012, 15:19

Кримінальної справи проти Ірини Сех не порушували – прокурор Львівщини

Кримінальної справи проти голови ЛОО ВО «Свобода» Ірини Сех прокуратура Львівської області не порушувала. Про це сьогодні, 16 липня на брифінгу заявив прокурор Львівщини Олег Василенко, відповідаючи на запитання журналістів.

Натомість прокурор повідомив, що кримінальну справу порушено за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівнику міліції у зв’язку із виконання ним службових обов’язків.

«Тілесних ушкоджень зазнала жінка-міліціонер, яка виконувала свої службові обов’язки 5 липня у приміщенні Львівської ОДА. Справа фактова, зараз проводяться слідчі дії, після зібрання необхідних доказів, встановлення ступеня вини тих чи інших осіб, буде прийматись адекватне законне рішення», - розповів Василенко.

Нагадаємо, 13 липня було порушено кримінальну справу за фактом сутички голови ЛОО ВО «Свобода» Ірини Сех з міліціонером. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.