Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

facebook.com

Понеділок, 8 лютого 2016, 13:04

У Львові виникли дві пожежі: шість людей отруїлися продуктами горіння

пожежа

Внаслідок пожеж, які відбулися у двох багатоповерхівках, 6 людей потрапили у лікарню, рятувальники евакуювали 21 мешканця.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, 7 лютого о 04:30 год на вул. Саксаганського під сходовою кліткою на першому поверсі шестиповерхового житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищив сміття на площі 10 м², дерев’яні двері в підвал, пошкодив вхідні двері та двері вестибюлю на першому поверсі,було закопчено стіни з першого до другого поверху.

Під час гасіння пожежі врятували 22 осіб, з них 7 дітей, а з будинку було тимчасово евакуйовано 7 мешканців. внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Також цього ж дня о 06:10 год на вул. Любінській загорілася квартира на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Внаслідок пожежі, попередньо отруїлось продуктами горіння 6 осіб, з них 2 дитини, яких госпіталізували до Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Під час гасіння пожежі з будинку було тимчасово евакуйовано 14 осіб, з них 2 дитини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.