Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Військові

http://novostey.com

Понеділок, 16 липня 2012, 15:27

Зарплати військовослужбовців зростуть втричі до 2017 року

Перший заступник начальник Генерального штабу Збройних Сил України віце-адмірал Ігор Кабаненко заявив, що планується підвищити зарплати військовослужбовців втричі до 2017 року.

 

«Це питання ми плануємо вирішувати поступово, але з розрахунком, у перспективі до 2017 року збільшити рівень грошового забезпечення наших військовослужбовців втричі», - заявив віце-адмірал сьогодні на брифінгу у Києві.

Перший заступник начальник Генерального штабу ЗС України нагадав, що минулого року було підвищено грошове забезпечення льотному та корабельному складу.

З 1 серпня рішенням Уряду вдвічі підвищене грошове забезпечення усім військовослужбовцям Військово-Морських Сил. Наступним кроком в контексті запровадження мотиваційних чинників повинне стати підвищення рівня грошового забезпечення для  військовослужбовців Повітряних Сил, - повідомив  Ігор Кабаненко.

Говорячи про ще один мотиваційний чинник – забезпечення військовослужбовців житлом, перший заступник начальник Генерального штабу ЗС України зазначив, що в цьому році планується забезпечити квартирами 2140 осіб. Крім того, для військовослужбовців-контрактників передбачається переобладнати 142 блок-секції в казармах поліпшеного типу.

Для вирішення проблеми забезпечення житлом військовослужбовців опрацьовуються системні рішення, які дозволять комплексно вирішувати це питання. Насамперед, в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України – через пільгове іпотечне кредитування, реалізацію інвестиційних проектів, виплату військовослужбовцям грошової компенсації за піднайом житла, - додав Ігор Кабаненко. Про це повідомила прес-служба Міністрества збройних сил України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.