Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Понеділок, 8 лютого 2016, 16:54

Львівські ГО отримають від 15 тис грн на соціально-культурні проекти

Львівська міськрада

Львівська міськрада виділить кошти громадським організаціям міста на реалізацію соціально-культурних проектів "Зробимо Львів кращим".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, громадські організації, які мають ідеї, як покращити місто, можуть отримати кошти на їх реалізацію. Представлення проекту громадською організацією є обов’язковим, якщо сума фінансової підтримки становить понад 15 тис грн, а прийом заявок на конкурс проводиться з 1 до 25 березня 2016 року.

"У рамках цього проекту ми дофінансовуємо ще окремий кошик, який називається "Якість життя". Тобто, для активних організацій, які готові об’єднати мешканців на такій партисипативній основі і влаштовувати різні заходи. На проект виділено близько 1 млн грн, половина з цієї суми за напрямком культура. А також проект ЄК надав близько 500 тис грн. Спираючись на досвід попередніх років, на один проект виділяється, в середньому, 20-25 тис грн", – наголосив директор КУ "Інститут міста" Олександр Кобзарев.

За його словами, тут йдеться про дофінансування проекту.

Зазначимо, конкурс соціально-культурних проектів у Львівській міськраді проводиться з 2007 року. За період 2007-2015 рр. на конкурс було подано 1120 проектних пропозицій, із них підтримано 375 проектів. У 2015 році на конкурс надійшло 89 заяв, з яких підтримку отримали 36.

Нагадаємо, 4 лютого, на сесії Львівської міськради, депутати затвердили програму надання фінансової підтримки громадським організаціям для покриття видатків на оренду приміщень, а також реалізацію соціально-культурних проектів "Зробимо Львів кращим".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.