Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Радехівщина

vlad.lviv.ua

Понеділок, 8 лютого 2016, 18:07

Радехівщина лідирує на Львівщині за обсягами капіталовкладень

Радехівщина

Минулоріч у Радехівському районі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва продали право на оренду на десять земельних ділянок загальною площею 581,4 га. 

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Продаж права оренди на землю здійснювалася через аукціони, що дозволило поповнити місцеві бюджети на загальну суму у 1,4 мільйони гривень», – розповіла голова Радехівської райдержадміністрації Надія Шостак.

За її словами, в район вдалося залучити 227 млн грн капітальних інвестицій. Відтак, Радехівщина з такими показниками посідає перше місце в рейтингу області.

Більше того, минулоріч в районі зросла середня заробітна плата на 735 грн: з 2560 грн вона підвищилась до 3295 грн у сільському та лісовому господарстві, а також у промисловості.

Також у 2015 році, як розповіла Надія Шостак, на Радехівщині на ремонт доріг місцевого значення з обласного бюджету було виділено 6,457 млн грн, а на комунальні дороги – 5,628 млн грн.

«В районі торік вдалося відремонтувати найпроблемнішу дорогу області – це дорога Н-17 Львів-Луцьк. Ділянку від Львова до Волинської області, окрім міста Радехова, відновили за кошти в сумі понад 170 млн грн», – зазначила Надія Шостак.

Додамо, що цього року на ремонт доріг Радехівщини заплановано залучити у межах співфінансування ще два додаткових млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.