Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Понеділок, 16 липня 2012, 16:31

УЄФА заробив на Євро 1,4 мільярди євро

Доходи Союзу європейських футбольних асоціацій від проведення чемпіонату Європи-2012 в Україні та Польщі становили 1,383 мільярда євро.

Про це йдеться у презентації підсумків турніру, представленій операційним директором УЄФА Events S.A. Мартіном Калленом і директором оргкомітету "Євро Україна" Маркіяном Лубківським, повідомляє Укрінформ.

"Ми задоволені фінансовими результатами, які отримали за підсумками проведення турніру в Україні і Польщі. Наші доходи - 1,383 мільярда євро - збільшилися на 32 мільйони євро порівняно з чемпіонатом 2008 року в Австрії і Швейцарії і на 530 мільйонів євро перевищили прибуток Євро-2004 у Португалії", - відзначив він.

Від продажу прав на телетрансляції матчів європейської першості доходи становили 815 млн євро, від послуг однобічної трансляції - 22 млн євро, від спонсорської підтримки і продажу ліцензій - 315 млн євро, від продажу пакетів гостинності - 101 млн євро, від продажу квитків на матчі - 130 млн євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.