Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Понеділок, 16 липня 2012, 17:13

За останні 3 доби у ДТП на переїздах Львівської залізниці загинуло 2 дітей

Львівська залізниця звертається до водіїв та просить їх бути обачнішими - за останні 3 доби у ДТП на переїздах загинуло 2 дітей та травмовано 5 осіб. Про це повідомляє пре-служба Львівської залізниці.

12 липня о  14.35, на перегоні Мілячі – Дубровиця був збитий мікроавтобус. Водій не постраждав, але того ж дня о 23.46 на переїзді Ясиня-Рахів був збитий автомобіль ВАЗ- 2104. На час аварії в авто були два пасажири, яких після аварії було госпіталізовано зі струсом мозку. Причиною обох ДТП є порушення водіями правил дорожнього руху.

Також, 13 липня, на перегоні Рожище-Переспа водій автомобіля Шкода Феліція порушив правила дорожнього руху та виїхав на переїзд і був збитий електропоїздом. В авто були четверо пасажирів. В аварії загинули 4-місячна онучка та 15-річна дочка водія, а 4-річна онука і 24-річна невістка з численними травмами перебувають у лікарні.

За висновками ДАІ, у жодному з цих випадків вини залізниці немає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.