Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

електронні петиції

Середа, 10 лютого 2016, 18:09

У лютому запрацює система електронних петиції до Львівської міськради

електронні петиції

До кінця першого кварталу цього року львів'яни зможуть реєструвати свої звернення до посадовців і депутатів міськради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальник міського управління міжвідомчої координації Тимофій Александронець, незабаром Львів долучиться до Єдиної системи місцевих петицій.

"Електронні петиції – це більш зручний формат колективного звернення в міську раду, який дозволяє в мережі Інтернет зібрати необхідну кількість підписів і запропонувати певні зміни чи рішення, якими оперує Львівська міська рада. Зараз триває налагодження процесу, і передбачається, що в лютому подання петицій вже буде доступним", – наголосив Тимофій Александронець.

За його словами, щоб подати петицію, потрібно зареєструватися на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій або скориставшись системою BankID.

Передбачається, що збір підписів до поданих петицій триватиме 2 місяці. За цей час звернення має зібрати понад 1000 підписів, і лише після цього його розглядатимуть. Петиція надходитиме в міське управління "Секретаріат ради", звідки потраплятиме на розгляд виконавчих органів і міського голови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.