Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 11 лютого 2016, 16:44

Садовий сказав рішуче "ні" федерастам з Хуторівки

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий не підтримує створення у місті районних рад, натомість пропонує збільшити кількість ОСББ.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Якщо говорити про місто Львів, враховуючи кількість нашого населення, нам достатньо мати одну міську раду, що ми і маємо. Ми мали свого часу районні ради, на початку 90-х років, потім всі районні ради прийняли рішення розпустити себе. Сьогодні є депутатський корпус, є районні адміністрації і принцип, який функціонує у Львові, є цілком оптимальний", – заявив Андрій Садовий.

За його словами, у Києві потрібно створити районні ради, щоб населення мало вільний доступ до депутатів.

"У Львові, на моє переконання, якісно справляється той депутатський корпус, який є. Якщо ми у кожному будинку створимо об’єднання співвласників і будемо мати більш сильну громаду, то буде можливість якісно співпрацювати з депутатом по округу, з районною адміністрацією", – наголосив Андрій Садовий. 

Нагадаємо, нещодавно у Львівській міськраді зареєстрували проект ухвали "Про управління районами міста Львова", поданий депутатом від фракції Блок Петра Порошенка у Львівській міськраді Уляною Пак.

Ухвала передбачає передачу управління районами міста радам, які розпоряджатимуться бюджетом району та вирішуватимуть питання місцевого самоврятування.

У Львові планують створити Галицьку, Залізничну, Личаківську, Сихівську, Франківську та Шевченківську районні ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.