Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Четвер, 11 лютого 2016, 17:48

Посадовець одного із центрів зайнятості Львівщини підроблювала документи

Центр зайнятості

Провідний фахівець відділу роботодавців центру зайнятості одного з районів у області підробила документи на майже 100 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, посадовець від імені суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб-підприємців складала і видавала довідки про доходи, у які вносила неправдиві відомості про прийняття та звільнення з роботи у трудових книжках громадян.

Усі ці відвідувачі центру зайнятості не працювали у вказаних підприємців, проте, завдяки неправдивим відомостям, внесеним у довідки, вони отримали державну соцдопомогу як малозабезпечені сім'ї. Загальна сума збитків, нанесених державі становить близько 95 тис грн.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом.

Також проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють повний перелік осіб, котрим на підставі документів, сфальсифікованих провідним фахівцем відділу роботодавців районного центру зайнятості, були незаконно виплачені державні соціальні допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.