Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

portal.lviv.ua

Вівторок, 17 липня 2012, 13:00

Сех заявляє, що чиновники хочуть звільнятись з Львівської ОДА через політичний тиск

Голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех заявила про те, що до їхньої політичної організації звертались працівники Львівської ОДА, які скаржились на політичний тиск. Про це депутат розповіла сьогодні, 17 липня, на брифінгу, повідомивши, що вказаних працівників є кілька і вони хочуть звільнятись з адміністрації.  

«З Львівської адміністрації планують звільнятись кілька людей. Ці люди мають пропозиції до нас, вони не підписували листа про підтримку мовного законопроекту», - розповіла Сех.

Журналісти запитали про те, чи буде ВО «Свобода» працевлаштовувати цих людей, на що депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Ірина Фаріон відповіла, що такі переговори ведуться, проте вони не є торгами, люди швидше хочуть висловити таким чином свою громадянську позицію.

Нагадаємо, на початку липня у низці інтернет-видань було оприлюднено фотокопію документа, який засвідчує те, що Львівська ОДА підтримує ухвалення законопроекту "Про засади державної мовної політики". Під цим документом стоїть підпис заступника голови Львівської ОДА Івана Груника. У Львівській ОДА документ назвали фальшивкою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.