Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

Вівторок, 16 лютого 2016, 18:37

Будкомпанія купила землю на Львівщині за 291 тис грн

земельна ділянка

Синютка продав 0,3888 га землі у Пустомитівському районі будівельній фірмі за 291 тис грн.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 57/0/5-16 від 9 лютого 2016 року.

"Пустомитівській районній державній адміністрації укласти з приватним підприємством "ДанБуд" договір купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,3888 га, що знаходиться за межами населеного пункту Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району Львівської області", – йдеться у розпорядженні.

Вартість землі у Львівській ОДА оцінили у 291 795 тис грн, а контоль за виконанням цього рішення здійснюватимн заступник Синютки Ірина Гримак.

Зазначимо, до цього часу, а саме з листопада 2011 року, підприємство орендувало цю ділянку для обслуговування складських приміщень.

За даними ЄДРПОУ, підприємство "ДанБуд" займається будівництвом житлових будинків, зареєстроване у селі Муроване Пустомитівського району, а очолює його з 2010 року Іван Соломчак, який також є керівником будкомпанії "Нова" (Львів), та "ВЕЕМ-БУДСЕРВІС" (С. Муроване, Пустомитівський район).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.