Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

туризм на Львівщині

Середа, 17 лютого 2016, 17:24

Іноземні туроператори зацікавилися Львівщиною

туризм на Львівщині

Туристичні компанії Ізраїлю, Грузії, Румунії та Білорусії реалізовуватимуть проекти на території області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив начальник управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА Роман Теребенець, представники туристичної галузі Ізраїлю, Грузії, Румунії та Білорусії готові розпочати активну туристичну співпрацю зі Львівщиною.

Зокрема, туристична фірма CaspiTours планує організувати промо-тур Львівщиною ізраїльським агентам, щоб вивчити можливості туристичні можливості області.

"Нам вдалося налагодити контакти з кількома туристичними фірмами Ізраїлю, які зацікавлені у відкритті нового туристичного напрямку – Львівщини. Зокрема, ми домовились із туроператором "CaspiTours" щодо організації промо-туру. А вже у червні цього року, спільно зі Львівським туристичним альянсом і компанією WildIsrael-AdventureTours, запланували організувати тур для любителів активного та екстремального відпочинку", – наголосив Роман Теребенець.

За його словами, бажання співпрацювати зі Львівщиною виявили також білоруська організація National Tourism Agency of Belarus, грузинська туристична фірма NesTravel та румунська агенція Click2Travel.

Нагадаємо, у смт. Славське та с. Волосянка влада області здійснюватиме промоцію курортів, а ще у 2015 році було запропоновано надати курортам Трускавеця, Моршина та Східниці статус загальнодержавних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.