Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зарплата

1news.zp.ua

Середа, 17 лютого 2016, 18:29

Найвища зарплата зафіксована у Стрийському районі та Бориславі

зарплата

У 2015 році найвища середньомісячна зарплата одного штатного працівника була зареєстрована у Стрийському районі, а найнижча – у Трускавці.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, середньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника у області минулого року становила 3646 грн, що на 23,1% більше, ніж у 2014 році.

У містах Львів, Борислав, Новий Розділ, Червоноград та в Стрийському, Сокальському, Кам’янка-Бузькому, Перемишлянському районах розмір заробітної плати перевищував середній рівень в економіці області.

Натомість нижча заробітна плата була зафіксована в Трускавці та в Самбірському, Дрогобицькому, Мостиському, Жидачівському районах (на 32,6%–35,2% менше від середнього рівня в області).

Нагадаємо, станом на 1 січня 2016 року заборгованість з зарплати на Львівщині становила 92,8 млн.грн і, порівняно з груднем минулого року зросла на на 32,1%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.