Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://uaculture.com

Вівторок, 17 липня 2012, 15:46

На Львівщині відбудеться перший Франко Фест

З 27 по 29 липня, у с. Нагуєвичі, Дрогобицького району Львівської області вперше відбудеться мистецький проект Франко Фест. Про це повідомили організатори фестивалю під час сьогоднішньої прес-конференції.

На трьох сценах фестивалю виступатимуть українські та закордонні музиканти, письменники, художники, театрали.
На великій музичній сцені виступатимуть наступні виконавці: Скрябін, Тартак, Піккардійська Терція, Флайзза, ОтВінта, TheВйо, КораЛЛі, Rock-H, Фліт, Мері, Веремій, Ювелір, Фіолет та інші.

Як зазначив під час прес-конференції Остап Походжай, організатор фестивалю, всі виконавці не лише будуть співати свої пісні, а й читати вірші Франка.

На літературній сцені фестивалю відбудеться слем між молодими поетами. На цій сцені також виступатимуть молодіжні театри, зокрема відбудеться презентація спільного театрального проекту театру «Альтер» і Люблінського театру імпровізації No potatos.

Окрім цього відбудуться лекції та поетичні читання, на які запрошенні відомі франкознавці та письменники. У рамках Франко Фесту відбудеться акція «Ніч в музеї». Відбудуться у рамках програми також і кінопокази, виступи бардів, художники будуть працювати над інсталяціями та покажуть перформанси.

Вхід на всі акції фестивалю буде безкоштовним. Також для відвідувачів буде облаштовано наметове містечко. Детальніша інформація про фестиваль – на сайті Франко Фесту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.