Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Четвер, 18 лютого 2016, 11:45

Червоноградській автобазі повернули вилучене майно

Прокуратура Львівської області

Львівська прокуратура постановила повернути ВАТ «Червоноградській автобазі» вилучені приміщення площею понад 500 м кв.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Завдяки принциповій позиції органів прокуратури Львівської області незаконно відчужені приміщення площею більше 500 кв м, судом постановлено повернути законному власнику – ВАТ Червоноградська автобаза, у статутному фонді якого 51% акцій належить Міністерству енергетики та вугільної промисловості України», – йдеться у повідомленні.

Вилучити нерухоме майно автобази вирішили у ході судового розгляду справи про банкрутство вказаного товариства.  

Відтак, аби повернути майно, прокуратура міста Львова пред’явила позов до Іваничівського районного суду Волинської області щодо звільнення приміщень із чужого незаконного володіння.

Проте суди першої та апеляційної інстанції вирішили відмовити у задоволенні позовних вимог прокурора. Згодом це рішення скасував Вищий спеціалізований суд України.

Тож Іваничівський райсуд визнав право власності на спірне майно за ВАТ «Червоноградська автобаза» та вивільнив його із незаконного володіння фізичних осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.