Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дитячі майданчики на Сихові

Четвер, 18 лютого 2016, 12:47

У Львові збудують 16 нових дитячих майданчиків. Адреси

дитячі майданчики на Сихові

На зведення 16 нових дитячих майданчиків з бюджету міста вилили мільйон гривень.

Про це повідомила прес-служба "Об'єднання "Самопоміч".

Відтак, під час засідання комісії культури, молодіжної політики та спорту Львівської міськради було затверджено адреси нових майданчиків, які цьогоріч планують збудувати у місті.

"Майданчики встановлюють відповідно до черги. Цей список складався на основі звернень з минулих років, а нові заявки, відповідно, закладатимуться у списки пізніше. Якщо цьогоріч використаємо усі кошти по цій статті видатків, то комісія звернеться з проханням на дофінансування", – зазначила заступник голови комісії Христина Паньків.

За її словами, серед критеріїв, за якими визначали пріоритетність розміщення – густота населення, відсутність поряд нових майданчиків та наявність у схемі розміщення дитячих майданчиків.

Майданчики встановлять на: вул. І. Труша (парк), вул. Барвінських (РЛП "Знесіння"), вул. Очаківська, 5, вул. Виговського, 9, 9-а, 11, вул. Городоцька, 148, вул. Патона, 27, вул. Голубця – вул. Ярова, вул. Тролейбусна, 2, вул. Погідна – вул.Сміла та вул. Каліча Гора, 11, вул. Хоткевича, 20, вул. Наукова, 18, вул. Промислова, 31, вул. Садова, 13, вул. Біберовича, 9, вул. Тершаковців, 1.

Нагадаємо, з бюджету розвитку Львова на 2016 рік виділено 31 млн грн на розвиток Сихівського району: з цієї суми 250 тис грн буде використано на капітальний ремонт дитячих майданчиків у районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.