Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 19 лютого 2016, 18:22

Львів спільно з Трускавцем боротиметься за туристів

Львів

До нового туристичного сезону Львів та Трускавець готують спільну туристичну пропозицію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіла начальник управління туризму Львівської міськради Галина Малець, місто розвиватиме туризм спільно з Трускавцем. Такий підхід дозволяє місту на довше затримати туриста.

"Продукт "Львів-Трускавець" вже існує, ми лише підсилюємо просування цього туристичного продукту. Насправді, Львів ставить перед собою ціль продовжити перебування гостей у нашому місті. Завдяки чому, ми зможемо покращити, збільшити туристичну позицію. Зараз ми говоримо про Трускавець, оздоровлення, цікавий відпочинок з дітьми і подібне. Сподіваюся, що найближчим часом, з початком нового туристичного сезону зможемо виміряти наш результат", – наголосила Галина Малець.

За її словами, в середньому туристи перебувають у Львові 3 дні, а міськрада планує збільшити перебування туристів до 4-5 днів.

"Ми зараз усі доробки Львова намагаємося втілити у місто Трускавець. Якщо у Львові є досвід збільшення в рази кількості туристів, то ми також будемо намагатися адаптовувати до умов Трускавця. Тому що, Трускавець – це є бальнеологічний курорт, тут є своя специфіка. Але потрібно розуміти, що ці 400 тис відвідувачів нашого міста Трускавця відрізняються від туристів Львова тим, що вони приїжджають на 20 днів, а до міста Львова на 1-3 дні", – зазначив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.