Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Програма Україна speaking

rbc.ua

Понеділок, 22 лютого 2016, 16:53

Вчителі львівських шкіл удосконалять викладання англійської

Програма Україна speaking

В рамках проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін» освітяни Львівщини удосконалюватимуть викладання іноземної мови. 

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«У рамках цієї кампанії ми даємо шанс вчителям підняти свій рівень володіння англійською мовою, якщо вони хочуть бути успішними. Адже не завжди диплом вищої школи відповідає тим вимогам, які ставлять перед ними батьки. Тому  ми повинні стати єдиною командою та своїм ентузіазмом надихнути інших», – розповіла директорка департаменту освіти і науки Львівської облради Олександра Небожук.

За її словами, Львівщина стала однією із восьми областей України, в яких за ініціативою Британської Ради удосконалюватимуть викладання англійської мови.

Для цього попередньо відібрали 20 вчителів із 140 по Україні, які здобувши нові знання, навчать щонайменше 20 своїх колег у районах.

Відтак у Львівській облраді планують, що до кінця 2016 року близько 4000 освітян в українських школах викладатимуть англійську мову за європейськими стандартами.  

Довідка: проект «Вчителі англійської мови – агенти змін»  – пілотний проект у рамках національної програми вивчення та популяризації іноземних мов Україна Speaking, який реалізовує команда GoGlobal спільно із Британською Радою в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.