Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пункт пропуску

Понеділок, 22 лютого 2016, 17:50

Львівська митниця сплатила до держбюджету понад 510 млн грн

пункт пропуску

У лютому Львівська митниця перерахувала до держбюджету 510,4 млн грн, що на понад 143 млн грн більше, ніж за попередній місяць.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Львівська митниця не лише збільшила надходження до державного бюджету, а й забезпечила цього місяця виконання планового показника доходів майже на 82%, випереджаючи графік надходжень на 34,9  млн грн.

Такого результату вдалось досягти завдяки посиленому контролю за митною вартістю, країною походження та правильністю класифікації товарів.

«Для недопущення незаконного переміщення товарів через митний кордон України ми активізували контроль за ваговими, кількісними та вартісними показниками імпортованих товарів, а також роботою автомобільних пунктів пропуску», – наголосив начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук.

Додамо, у лютому середньоденні надходження митних платежів до Державного бюджету становлять 31,9 млн грн, що на 7,8 млн грн більше від показника січня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.