Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Вівторок, 23 лютого 2016, 16:07

Мешканцям Личаківського району Львова воду подаватимуть лише у певні години

Львівводоканал

24 та 25 лютого у Личаківському районі водопостачання здійснюватиметься за графіком, а у Винниках повністю відключать воду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як проінформували в ЛМКП "Львівводоканал", завтра, 24 лютого, розпочнуться роботи з заміни аварійної ділянки магістрального водогону діаметром 1000 мм "Винники-Довга" в районі вул. Забава у Винниках.

Відтак, 24 та 25 лютого водопостачання Личаківського району відбуватиметься за графіком: з 6:00 до 9:00 год та з 18:00 до 21:00 год.

Щодо подачі води у Винниках, то вона буде припинена з 10:00 год 24 лютого до 20:00 год 25 лютого.

"Ми будемо виконувати великий обсяг робіт: міняти гостроаварійний трубопровід, який забезпечує подачу води з водозабору "Плугів" до споживачів Личаківського району. Буде задіяно максимальна кількість техніки та робітників, щоб виконати роботу якомога швидше. Однак, без припинення водопостачання тут не обійтися", – зазначив головний інженер ЛМКП "Львівводоканал" Анатолій Шимоняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.