Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитяче харчування

severcity.info

Четвер, 25 лютого 2016, 13:10

У Львові перевірять шкільні їдальні

дитяче харчування

Львівська мерія організує перевірку щодо наявності сертифікатів на буфетну продукцію у шкільних їдальнях.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 лютого, на сесії Львівської міської ради, було вирішено перевірити харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

«Загальноосвітні навчальні заклади закуповують послугу з надання гарячого харчування учням. Харчування забезпечують надавачі послуг з гарячого харчування, як комунальні підприємства, так і приватні підприємства. Щодо надання одноразового харчування і гарячих сніданків та обідів, то надавачі послуг користуються меню, яке є затверджене і погоджене головним санітарним лікарем міста Львова», – зазначила в.о. начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

Проте, за її словами, надавачі послуг реалізують також і буфетну продукцію. Вони повинні мати усі сертифікати про якість продукції і дозволи про те, що вони можуть реалізуватися у загальноосвітніх навчальних закладах.

Відтак, управління освіти міста спільно з управлінням охорони здоров’я та депутатами міськради проведуть перевірку щодо якісного харчування дітей в школах.

Нагадаємо, у Львові учні 1-4 класів харчуватимуться у шкільних їдальнях міста безкоштовно. Також нещодавно уряд надав право органам місцевого самоврядування забезпечувати харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.