Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

котельня

dpgor.104.ua

Четвер, 25 лютого 2016, 16:36

Модульна котельня обійдеться Львову у понад шість мільйонів

котельня

Цьогоріч заплановано збудувати дві модульні котельні – на вул. Квітовій, 10 та вул. Коновальця, 103а.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міськради, кошти на будівництво модульної котельні вул. Квітовій, 10 у сумі 6,5 млн грн заклали у бюджеті розвитку Львова, а модульну котельню на вул. Коновальця, 103а збудують за кошти ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Вартість робіт складе 6, 679 млн грн.

Як зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», встановлення модульних котелень на вул. Квітова, 10 і вул. Коновальця, 103а дасть можливість забезпечити безперебійне теплопостачання та ліквідувати дві підвальні котельні на вул. Коновальця, 99 та вул. Коновальця, 103.

«ККД цих підвальних котелень становив не більше 60%, адже котли, які тут встановлені, є в аварійному стані. Все обладнання відпрацювало кілька термінів корисного використання і потребує заміни. Натомість, у модульних котельнях буде встановлено сучасне обладнання, яке забезпечить економію теплоносіїв: котли з високим ККД – не менше 92%, насосні агрегати з частотним регулюванням обертів двигунів, прилади обліку, автоматизація і погодне регулювання котлами. Модульні котельні працюють в автономному режимі», –зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Зазначимо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» вже є три модульні котельні. 

Нагадаємо, на сесії 11 лютого депутати затвердили бюджет розвитку Львова на 2016 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.