Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Збройні Сили України

Понеділок, 29 лютого 2016, 14:06

За п'ять років на Збройні сили України чекає реорганізація

Збройні Сили України

Збройні сили України буде реформовано у найближчі п’ять років, а Міністерство оборони – у три.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив міністр оборони Степан Полторак 28 лютого на церемонії випуску офіцерів у Харківському університеті повітряних сил, необхідно провести реформи Збройних сил України, Міністерства оборони та Генштабу.

"Ми підготували реформу Міністерства оборони, Генерального штабу і Збройних сил України. Вона розрахована на 5 років", – наголосив Степан Полторак.

За його словами, зміниться чисельність Збройних сил, технічне оснащення, принципи і підходи до побудови нової сучасної армії.

А реформу Міністерства оборони планується провести за три роки, робота, пов'язана зі зміною законодавчої бази розпочнеться у березні цього року.

"У нас є цілковита підтримка у Верховній Раді. Ті питання, які пов'язані зі зміною, ми плануємо розпочати з березня. Ми плануємо змінювати законодавство, відомчу законодавчу базу, на засіданні уряду вирішуватимемо ці питання", – заявив Степан Полторак.

Нагадаємо, з початку року Львівщина є лідером серед інших регіонів України за кількістю охочих вступити на контактну службу до Збройних сил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.