Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

колектор

Понеділок, 29 лютого 2016, 15:48

У Львові 100 вулиць залишаються без каналізації

колектор

На сьогодні у місті неканалізованими залишаються понад 100 вулиць, цього року на влаштування каналізації виділили 20 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, у цьому році планується продовжити роботи з каналізування вул. Ряснянська-Брюховецька, Січова, Полуднева, Тракт Глинянський, Болбочана, Тернова, Старознесенська, Подолинського, Тарасівська, Корецька, Запольської, Ярова, Поморянська тощо.

Також наразі прокладають новий колектор на вул. Бахматюка: у квітні 25 будинків зможуть підключитися до міської каналізації.

«На замовлення міської ради ми облаштовуємо коллектор на цій вулиці, зокрема, плануємо прокласти 365 погонних метрів трубопроводу, змонтувати 14 каналізаційних колодязів. На сьогодні завершені роботи з каналізування  вулиць Дріжджова, Горівська, Січнева», – зазначив начальник служби каналізаційного господарства ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Васильченко.

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова на 2016 рік передбачено 20 мільйонів гривень на усунення смороду.

Як повідомляли Варіанти раніше, Львів також отримає 15 мільйонів гривень кредиту від ЄБРР на реконструкцію очисних споруджень та на будівництво станції переробки мулу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.