Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Західенерго

eircenter.com

Понеділок, 29 лютого 2016, 16:54

Підприємство Ахметова отримає дві земельні ділянки на Львівщині

Західенерго

Синютка виділив «ДТЕК Західенерго» в оренду на 10 років землі у Кам’янка-Бузькому районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 98/0/5-16 від 23 лютого 2016 року.

Відтак, розглянувши клопотання ПАТ «ДТЕК Західенерго» від 21 грудня 2015 року, адміністрація надала в оренду земельні ділянки підприємству для будівництва споруд.

«Надати ПАТ «ДТЕК Західенерго» в оренду терміном на 10 років земельні ділянки несільськогосподарського призначення площею 6,2222 га та 8,0474 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за межами населеного пункту на території Прибужанівської сільської ради Кам’янка-Бузького району», – йдеться у розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Нагадаємо, основний пакет акцій ПАТ «Західенерго» належить компаніям DTEK Holdings Limited (Кіпр, 45,1%) та DTEK Energy B.V. (Нідерланди, 27,1%) Ріната Ахметова, а держава контролює 25%.

У жовтні 2015 року суд не задовільнив позов компанії Ігоря Коломойського щодо визнання недійсним договору купівлі-продажу понад 45% акцій «Західенерго».

Також нещодавно львівська прокуратура наполягла на стягненні більше 8 млн грн до бюджету через порушення компанією природоохоронного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.