Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

20minut.ua

Середа, 18 липня 2012, 15:07

З перекриттям доріг на Львівщині боротимуться регулювальники – Рудяк (ВІДЕО)

Львівська міліція використовуватиме регулювальників для боротьби з учасниками перекриття доріг. Про це сьогодні, 18 липня, на брифінгу повідомив начальник ГУ МВC України у Львівській області Олександр Рудяк.

 «Ми дуже довго займались профілактикою таких акцій. Довго вмовляли тих чи інших громадян не робити цього: якщо ви йдете на масовий протест – будь ласка, але хай це буде мирна акція протесту. Але коли перекривають рух на дорогах на 30-40 хвилин – люди запізнюються, в когось псується вантаж – це кримінально карана діяльність», - повідомив Рудяк.

За словами головного міліціонера області, оскільки такі акції відбуваються на пішохідних переходах, було прийнято рішення направляти в такі місця регулювальників.

«Нами прийнято відповідне рішення та повідомлено всіх зацікавлених осіб про те, що на місце перекриття доріг буде направлятись регулювальник. Регулювальнику повинні підкоритися всі – так чи ні?» - зауважив Рудяк, додавши, що це не технологія, а абсолютно законний метод.

Нагадаємо, 16 липня прокурор Львівщини Олег Василенко заявив, що прокуратура жорсткіше реагуватиме на випадки блокування транспортних автошляхів.

Перед тим прокуратура Львівщини порушила кримінальну справу за двома фактами блокування доріг у Жовківському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.