Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Російський культурний центр

wikimapia.org

Середа, 2 березня 2016, 13:53

В Обласній раді створено спецкомісію по Російському культурному центру

Російський культурний центр

За словами Олександра Ганущина процес виселення організацій звідти триватиме довго

Сьогодні на прес-конференції голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин повідомив, що ситуацією, яка склалась довкола приміщення на вулиці Короленка, 1, яке орендує "Російський культурний центр" займається спеіальна тимчасова комісія. До неї увійшов заступник голови Обласної ради Володимир Гірняк.

«Це складне питання. Приміщення у поганому стані. Я за те, щоб спочатку його закрити, провести в ньому ремонт. Бо немає можливості його ефективно здавати в оренду. Питання задавнено, і той шум який виник довкола свідчить, що питання вирішуватиметься дуже довго», – заявив Олександр Ганущин.

Нагадаємо, що профільна комісія Львівської облради доручила управлінню майном спільної власності виселити з приміщення на вул. Короленка, 1, всі організації, що його орендують, ажде вони не уклали з Обласною радою угоди. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.