Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вилучений товар

lv.npu.gov.ua

Середа, 2 березня 2016, 14:47

Мешканець Львівщини тримав у будинку гранати, патрони та наркотики

вилучений товар

У Буському районі правоохоронці у місцевого мешканця, раніше засудженого, вилучили боєприпаси та наркотики.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, працівники Буського відділення поліції під час проведення обшуку у одному з будинків у селищі Красне виявили та вилучили боєприпаси: гранати Ф-1, РГД-5 та РГО з запалами, шістнадцять патронів калібру 9 мм, а також нарковмісну речовину – подрібнену макову соломку.

Як було встановлено, місцевий мешканець, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками. Вилучені боєприпаси та нарковмісну речовину скеровано для проведення експертизи.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.