Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Центр зайнятості

Середа, 2 березня 2016, 17:54

За чотири роки в Україні планують на 9% скоротити рівень безробіття

Центр зайнятості

Уряд планує скоротити рівень бідності в Україні у 2020 році із 28% до 15% та зменшили безробіття до 9%.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як зазначив сьогодні на засіданні уряду міністр соціальної політики України Павло Розенко, схвалена Стратегія подолання бідності в Україні до 2020 року.

"Внаслідок виконання Стратегії подолання бідності рівень бідності за абсолютним критерієм, на нашу точку зору, в Україні буде зменшено з 28% до 15% в 2020 році. Ми плануємо, що протягом виконання цієї програми рівень бідності серед працюючих людей з 18,5% зменшиться до 11%", – наголосив Павло Розенко.

Відтак, планується скоротити рівень безробіття у 2020 році до 9%, а також збільшити частку населення, яка буде охоплена програмами соціального захисту населення на 10% до 65%.

За словами Розенка, Стратегія присвячена виконанню певних цілей сталого розвитку, які були затверджені на Саміті ООН у вересні 2015 року. В Україні зафіксоване стрімке зростання  розмірів і рівнів бідності протягом останніх трьох-чотирьох років.

Нагадаємо, у грудні 2015 році кількість безробітних у області становила 24 тис. осіб, що майже на 4 тис більше, ніж у листопаді минулого року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.