Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вища школа економіки, права та медичних наук

wrota-swietokrzyskie.pl

Четвер, 3 березня 2016, 14:00

Польський ВНЗ засновує у Львові офіційну приймальню

Вища школа економіки, права та медичних наук

Вища школа економіки, права та медичних наук імені професора Едуарда Ліпінського у Кельцах (Польща) відкрила у Львові офіційне представництво.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомили проректор вишу Кшиштоф Воторек та спеціаліст з з міжнародних обмінів Пшемислав Щепаньчик. Офіс представництва розташований за адресою площа Міцкевича, 8, четвертий поверх, офіс 4В-5.

Вступ до Вищої школи економіки, права та медичних наук (ВШЕПіМН) передбачений для випускників шкіл. Навчання та вступні іспити ведуться польською або англійською мовою: на вибір студента. Для іноземних абітурієнтів тут передбачено безкоштовні курси польської мови та оплачувану літню школу вивчення польської мови у Кельцах (сто злотих за місяць). Цього року ведуться переговори з Міською радою Кельців про надання українським абітурієнтам права безкоштовної участі у літній школі.

Навчання передбачено за п'ятнадцятьма гуманітарними напрямками: косметологія, економіка, право, журналістика, інформаційні тенології, адміністрування, фінанси і бухгалтерія, туризм і рекреація, внутрішня безпека, гігієна праці, управління й каучінг, медсестринська справа, медичний порятунок.

Вища школа економіки, права та медичних наук – недержавний (некомерційний) університет, один з найвідоміших ВНЗ у Свєнтокшиському воєводстві.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.