Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

tsn.ua

Четвер, 3 березня 2016, 18:14

Керівника львівського Держенергонагляду спіймали на хабарі

хабар

За успішне складання іспитів та допуск до роботи в системі електромереж посадовець вимагав 4 тис грн хабара.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України.

Зокрема, один із керівників управління Держенергонагляду Львівщини, який також є членом екзаменаційної комісії, за успішне складання іспитів з перевірки знань правил експлуатації електроустаткування, видачу посвідчення та допуск до роботи в системі електромереж вимагав хабар.

Посадовця затримали сьогодні у його кабінеті, а отримані ним гроші правоохоронці вилучили як речовий доказ до матеріалів кримінального провадження.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.14, ч. 3 ст.368 Кримінального кодексу України. За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.