Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

П'ятниця, 4 березня 2016, 13:56

У аеропорті "Львів" запровадили спрощений контроль для українців

аеропорт Львів

З 4 березня у аеропортах "Львів", "Бориспіль", "Київ", "Харків" та "Одеса" стартує спрощена процедура прикордонного контролю для українців.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Від сьогодні Держприкордонслужба поширює спрощену систему пропуску для українців, що дозволить  зекономити час кожного окремого пасажира та сприятиме уникненню черг перед лінією паспортного контролю, окрім "Бориспіля", ще на чотири українські аеропорти.

У київському аеропорту "Бориспіль" ця схема діє уже протягом декількох місяців.

Зазначимо, система пропуску українців суттєво спрощує процедуру проходження прикордонного контролю та дозволяє пройти оформлення протягом 3-5 секунд. Такий результат досягається завдяки завчасно отриманій інформацію про українців, які повертаються в Україну. За час польоту інформація проходить обробку, тому вже під час перевірки документів прикордонникам залишається лише звірити фото у паспорті із особою пред'явника. 

Нагадаємо, Тетяна Романовська стала генеральним директором аеропорту "Львів". А нещодавно у аеропорті розкрили 60 випадків вимагання хабарів службовцями закладу на загальну суму понад 10 тисяч доларів.

Також уряд передбачив кошти на реконструкцію аеропорту "Львів" у рамках державної програми розвитку аеропортів на період до 2023 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.