Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

П'ятниця, 4 березня 2016, 16:32

Найбільше мешканці Львівщини скаржаться на Стрийське АТП

маршрутки

У лютому надійшло 96 скарг щодо пасажирських перевезень в області, з них 33 – на Стрийське АТП.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив  в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Львівської ОДА Роман Кокотайло, у лютому мешканці Львівщини 96 разів звернулись до ОДА зі скаргами на неякісне надання послуг перевізниками.

"Ми провели аналіз скарг та визначили перелік найбільш проблемних перевізників. В основному люди скаржилися на відмову водіїв у пільговому перевезенні", – наголосив Роман Кокотайло.

Відтак, за інформацією департаменту, найчастіше громадяни нарікали на ТзОВ "Стрийське АТП-14609" – 33 скарги (з них 27 відмов у пільговому перевезені), ТзОВ "Самбірське АТП-14608" – 10 скарг (з них 7 відмов у пільговому перевезені), ПП "Транс-Спорт" – 7 (з них 3 відмови у пільговому перевезені), ТзОВ "Фіакр-Львів" – 5 (з них 5 відмов у пільговому перевезені),  ПАТ "Львівське АТП – 14630" – 5 (з них 1 відмова у пільговому перевезені) та ПП "Вест Авто" – 5 скарг.

Нагадаємо, через те, що Верховна Рада не заклала у бюджет компенсацію за пільгове перевезення, з 1 лютого перевізники Львівщини вирішили до 1 квітня в межах області возити безкоштовно лише учасників АТО та членів сімей загиблих бійців. 

У Львівській міськраді такий вчинок перевізників назвали незаконним та наголосили, що не відмовляли пільговикам у безкоштовному перевезенні.

Разом з цим у бюджеті Львова на 2016 рік було передбачено 10 мільйонів гривень перевізникам накомпенсацію за безкоштовний проїзд, а вже 18 лютого Верховна Рада перерозподілила 1,9 млрд гривень на компенсацію пільгового проїзду окремих категорій громадян в 2016 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.