Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Садова

city-adm.lviv.ua

Середа, 9 березня 2016, 12:47

Вулицю Садову у Львові ремонтуватимуть у травні

вул. Садова

 У цьому році заплановано повести реконструкцію вул. Садової: роботи планують розпочати у другій половині травня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як  наголосив радник міського голови з питань влаштування велоінфраструктури Олег Шмід, у березні буде зроблена проектно-кошторисна документація, а роботи розпочнуться у другій половині травня.

«Зараз вул.Садова дуже нефункціональна – її оминають і пішоходи, і автомобілісти, і велосипедисти. Ми хочемо зробити її зручною для всіх учасників дорожнього руху. Цим проектом ми вирішуємо практично усі проблеми, які заважають цій вулиці бути повністю функціональною. Це, передусім, брак місця для паркування, відсутність дощової каналізації, погане освітлення, вузька дорога та захаращені двори біля будинків. Всі ці проблеми цей проект, який ми розробляємо, вирішить», – зазначив Олег Шмід.

За його словами, дорожню частину вулиці розширять на 1 м та заберуть делініатор, який був встановлений позаторік як пожежний метод боротьби зі стихійним паркуванням.

Також вздовж вул. Садової облаштують 78 паркувальних місць, вони будуть розташовані зі сторони дороги.

«Проект буде закінчений в кінці березня. Прогнозується, що роботи розпочнуть вкінці травня, адже ще 1,5 місяця будуть тривати тендерні процедури. За підрахунками, вартість проекту складе 20-25 млн грн. Поки що у бюджеті на ремонтні роботи закладено 9 млн грн», – заявив Олег Шмід.

Нагадаємо, 2 березня у Львові представили проект реконструкції вулиці Садової.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.