Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівгаз

Львівгаз

Середа, 9 березня 2016, 13:29

"Львівгаз" має 10 нових авто для виїзду на виклики

Львівгаз

Сьогодні у області працює 31 аварійна бригада, автопарк якої був оновлений 10 сучасними машинами Volkswagen Transporter. 

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Львівгаз".

Зокрема, машини укомплектовані радіозв’язком, інструментами та іншими сучасними технічними засобами. У кожному авто також встановлена система GPS-навігації, яка дозволяє диспетчеру відслідковувати місце перебування автомобіля та визначити найближчу до аварійної ситуації бригаду, яка зможе прибути в найкоротші терміни.

Зазначимо, минулого року бригади аварійної служби "Львівгазу" здійснили понад 25 тисяч виїздів на виклики. Найчастіше звернення були пов’язані із виникненням запаху газу або порушенням правил використання його у побуті. Окрім того, впродовж року служба опрацювала майже 130 викликів на підозру про замінування.

"Найбільша кількість викликів пов’язана з порушенням правил використання газу та припадає на холодну пору року. Тому хотіли б акцентувати споживачам на необхідності дотримуватися елементарних правил використовуючи газ. Також великий пік викликів ми спостерігаємо в окремих районах, які розташовані неподалік газорозподільних станцій. Коли на станціях проходить одоризація газу. В такий час споживачі можуть відчувати його запах, відповідно звертаються на аварійну. Однак, за результатами виїзду виклик не підтверджується", – наголосив головний інженер "Львівгазу" В’ячеслав Іванченко.

За його словами, кожен телефонний дзвінок, який надходить на короткий номер 104 записується та ретельно опрацьовується диспетчерами. Під час прийому заявки вони аналізують ситуацію та ступінь її загрози. Споживачу проводиться відповідний інструктаж як діяти в тій чи іншій ситуації, що дозволяє попередити виникнення загрозливої ситуації до того, як аварійна служба приїде на місце виклику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.