Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Четвер, 10 березня 2016, 12:04

На Львівщині судитимуть поліцейського, який побив відвідувача розважального закладу

Прокуратура Львівської області

Працівнику Сокальського відділу поліції, який побив відвідувача розважального закладу у Червонограді, загрожує штраф або арешт.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, у січні поліцейський, який перебувв у стані алкогольного сп’яніння в одному із розважальних закладів Червонограду, безпричинно побив одного із відвідувачів, а під час затримання та у райвідділі поліції продовжував вириватися та травмував присутнього помічника одного із народних депутатів України.

Відтак, прокуратура поідомила поліцейському про підозру за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Після ознайомлення підозрюваним з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт у ньому буде скеровано для розгляду в суд.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.